Lokacija

Prihod z avtom


Iz  Smeri Ljubljane ( Celja )

V kolikor prihajate po avtocesti iz smeri Ljubljane, se lahko razporejate na sledeč način :

  • Smer center, nadaljujete pot cca 500 m in na izhodu ROGOZA zavijete desno iz avtoceste. Na semaforiziranem križišču na izhodu iz avtoceste, nadaljujete na ravnost proti letališču
  • Smer PTUJ, ZAGREB, nadaljujete vožnjo cca 500 metrov in zavijete na prvem izhodu iz avtoceste na desno  smer Hotinja vas. Na rondoju zavijete desno preko nadvoza avtoceste v smeri letališča.
  • Smer zahod, Slovenj Gradec, nadaljujete pot do HOČ, kjer v semaforiziranem križišču ( desno je trgovina Hofer ) zavijete levo v smer industrijske cone, pokopališča, trgovine Slovenijales  ter nadaljujete mimo industrijske cone, pod železniško progo  proti Rogozi. Na semaforiziranem križišču nad avtocesto, zavijete desno v smeri letališča.

Iz smeri Zagreba ( Ptuja )

  • Po avtocesti se pripeljete do izvoza Hotinja Vas, kjer zavijete desno ter na krožišču nadaljujete desno proti letališču
  • V kolikor prihajate po t.i. stari cesti iz meri Ptuja, zavijete levo na avtocesto na koncu Milkavža, v smeri Hoč ( Ljubljana ) ter izstopite iz avtoceste na prvem izvozu  , na desno ter na semaforju  desno preko avtoceste ter na naslednjem semaforju ponovno desno v smeri letališča.

Iz smeri Avstrije ( Graz )

V Pesnici se razvrstite v smeri Ljubljana ter nadaljujete pot do  izvoza Rogoza. Na izvoz zavijete desno ter enako desno  v dveh zaporednih semaforiziranih križiščih  ter nadaljujete v smeri letališča.

Prihod z vlakom

Flying in

 

No matching locations Show all locations