Informacije

AEROS 2013 – TAKE OFF

Spoštovani obiskovalci, pred vami je prireditev, ki jo pravi letalski navdušenec mora obiskati. Prihranjena vam je pot v tujino in sedaj si vse kar je novega ter zanimivega v letalskem športu lahko ogledate in preizkusite na domačih tleh. AEROS 2013 vam na vaše dvorišče prinaša razburljivo letalsko dogajanje.

Si želite različne novosti iz letalskega dogajanja ogledati pobliže? Se usesti v pravo letalo in seznaniti z vsemi tehnološkimi rešitvami v praksi ? Pravi odgovor za vas je AEROS Maribor 2013.

Vas zanima kako postati jadralni ali motorni pilot, kako obvladati veščine padalskega športa, morda pa se navdušite nad modelarstvom?  AEROS  2013 ponuja seznanitev in razgovor s predstavniki različnih slovenskih klubov, organizacij in letalskih šol, kjer lahko začnete spoznavati umetnost obvladovanja modrega neba.

Z družino preživite pester sobotni  in  nedeljski popoldan z ogledom zanimivih vragolij slovenskih in tujih letalcev. Slišali boste rohnenje, videli sposobnosti sodobnih vojaških letal in se navduševali nad atraktivnostjo  najboljših letalskih akrobatov.

Za vse tiste, ki vam to še vedno ni dovolj, vas vabimo, da se preizkusite v padalskem skoku v tandemu, akrobacijah z jadralnimi letali, v poletu s helikopterjem ali pa v panoramski vožnji z legendarnim DC-3.

 

Trajanje

SOBOTA, 28. September, od 9. do 22. ure:

Prireditev je odpovedana / Event is canceled

 

Vstopnina

Dnevna vstopnica: 8,00 €

Družinska vstopnica:  20,00 €

Otroci do 10 let: vstop prost

Kako priti do AEROS  2013

Dogodek se bo odvijal na mariborskem Letališču Edvarda Rusjana.

Povezava do zemljevida

Večerna zabava – Pilot party

Za prijeten zaključek dneva bo v družbi nastopajočih in gostujočih pilotov, jadralcev in padalcev ter ostalih obiskovalcev, poskrbela skupina KARNEVAL, ki nas bo zabavala v letalskem hangarju.

OMEJITVE VSTOPA / VNOSA

Steklena embalaža – Prepovedan je vnos in uporaba steklene embalaže zaradi nevarnsoti razbitja.

Prihod brez hišnih ljubljenčkov

Prepovedani so leteči ali lebdeči predmeti – Prepovedani so vsi baloni, letalski modeli in drugi predmeti, ki so sposobni neodvisno leteti ali lebdeti.

Prepovedana vozila brez lastnega pogona – Prepovedana so vsa kolesa ali druga vozila brez lastnega pogona.